Fragment de la carta que ens va dirigir en Moisès, a la Assemblea de Coanegra el passat 4 de Març..

Fragment de la carta que ens va dirigir en Moisès, a la Assemblea de Coanegra el passat 4 de Març...

«Donat que tenc presa i crec que ja hem dit molt durant les nostres discussions de feina a la organització, us faré un breu resum de la meva opinió sobre certs aspectes de la nostra Cooperativa.

En primer lloc, ha estat un plaer i un honor compartir amb tots vosaltres aquests anys de lluita i feina per fer sostenible el nostre model cooperatiu. Gràcies per fer-me entendre la bellesa de les nostres illes i de la seva gent, i per oferir-me aquest espai solidari de creixement personal.

La nostra organització es única a ses illes i, compte, a tot el món. Que no sapiguem veure-ho em sabria molt greu. Som una organització de nova mena, un híbrid de consumidors i productors, una cooperativa integral sense finalitat de lucre que ha engegat accions noves, jo diria amb cert èxit, en espais que fins ara eren aliens a nosaltres, com l’educació ambiental, el turisme sostenible, el comerç on-line i l’abastiment de menjadors escolars, a més d’altres iniciatives socials i culturals.

Crec que heu d’estar molt orgullosos de que a més d’una eficient i bonica botiga, la nostra cooperativa ha desenvolupat un model (no del tot, no ens ha donat temps) d’organització que intenta donar solució a la dinàmica productor-consumidor, posant al productor i el seu producte en contacte amb el consumidor final, establint preus justos a la cadena agroalimentària i donant un servei de qualitat als socis i clients.

M’hagués agradat sistematitzar aquesta experiència, no m’ha donat temps. M’agradaria que fóssiu conscient del que tenim i dels nostres potencials. Només així ens apropiarem d’aquesta magnífica experiència.»

PER A NOSALTRES TAMBÈ HA ESTAT UN PLAER I UN HONOR COMPARTIR LLUITA, FEINA I PROJECTES. ENS HAS ENSENYAT MOLT.
PROCURAREM ESTAR A L’ALÇADA...

Comentaris

Enviar comentari